Moeiteloze tijdregistratie voor iedereen

Ben je ZZP'er of MKB bedrijf, en factureer je regelmatig je gewerkte uren aan je klant? Dan heb je zeker baat bij de gratis urenregistratie software van Facturatie Office. Het helpt je met het uitvoeren en beheren van projecten en teams en bespaart je veel tijd bij het uitvoeren van je project administratie en facturatie. Automatiseer en vereenvoudig je gehele project en facturatie proces van urenregistratie tot facturatie en rapportages. Met Facturatie Office heb je een complete tijdregistratie oplossing die bij jouw bedrijf past en vooral zeer eenvoudig en overzichtelijk is. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen en begin direct met je eigen tijdschrijven perfect te organiseren.

Hoe kan urenregistratie software je helpen?

Handmatige tijdregistratie met papieren uren briefjes is niet meer van deze tijd. Met online urenregistratie software bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige fouten en vertraging in het proces van uren registreren, uren goedkeuren en gewerkte uren factureren. Tijd registreren kan overal en op elke computer of smartphone en het gehele proces is naadloos geïntegreerd. Met Facturatie Office ben je zeker van een betrouwbaar tijdschrijven programma dat alle handige functies heeft die je nodig hebt.
 • Geen papieren werkbonnen meer. Alles digitaal en real-time online bijgehouden. Minder fouten en efficiënter werken.
 • Online goedkeuring van de klant. Gewerkte uren goedgekeurd met een digitale handtekening van de klant. Gekoppeld met automatische workflow.
 • Urenregistratie voor meerdere projecten en klanten. Houd altijd overzicht ook al is je tijdsbesteding verdeeld over meerdere projecten tegelijk.
 • Werken met teams. Werk samen met medewerkers in één uniforme omgeving. Voeg makkelijk nieuwe teamleden toe.
 • Naadloos geïntegreerde facturatie. Meteen goedgekeurde timesheets met één klik omzetten in een factuur en digitaal per email versturen.
 • Budget en planning per project bijhouden. Blijf altijd in controle en op de hoogte van actuele statussen door rapportages en automatische meldingen.

Geen papieren werkbonnen meer

De papieren werkbon is een bron van veel problemen en kost zowel werkgevers als werknemers veel tijd. De kans dat ze onjuist ingevuld zijn, kwijt zijn of onleesbaar, is erg groot. Met als resultaat een tijdrovende en frustrerende klus. Maar gelukkig is de papieren werkbon verleden tijd! Met Facturatie Office stap je gemakkelijk over op de digitale werkbon en profiteer je meteen van de vele voordelen. Vooral de tijdbesparing is aanzienlijk omdat het gehele proces van urenregistratie en klant goedkeuring tot aan facturatie geautomatiseerd wordt. Iedere werknemer registreert zijn uren op dezelfde manier zonder dat zij hier omkijken naar hebben. En jij bent ook veel minder tijd kwijt aan controles en daar continu achteraan zitten. De software helpt je het gehele urenregistratie proces te automatiseren en te verbeteren.

 • Garandeer een correcte uren administratie als freelancer, zzp'er of werknemer.
 • Schat nauwkeuriger in hoeveel uur er voor een nieuw project nodig is.
 • Voorkom dat je inkomsten misloopt door onnauwkeurige urenregistratie.

Digitale goedkeuring van gewerkte uren

Vaak kunnen gewerkte uren pas gefactureerd worden als de klant de werkbon, urenstaat of urenregistratie heeft goedgekeurd met een handtekening. Er kan een hoop mis gaan bij deze stap en het is vaak een oorzaak van veel vertraging in het facturatieproces. Met de urenregistratiesoftware van Facturatie Office heb je deze problemen niet.

Het wekelijks of maandelijks gewerkte uren overzicht wordt digitaal per email naar de klant gestuurd en de werkgever kan de uren direct online goedkeuren. Dit kan met een digitale handtekening die ingevoerd kan worden op elke tablet, smartphone of computer. De werkgever kan ook de uren afkeuren en aangeven wat volgens hem niet klopt. Bij goedkeuring (en afkeuring) wordt je meteen op de hoogte gesteld door een melding per email of in je dashboard.

Vervolgens kun je met één klik van de goedgekeurde uren direct een factuur maken die meteen klaar is om te verzenden. Je hebt ook altijd overzicht in de status van alle uitstaande goedkeuring verzoeken.

 • Garandeer snelle goedkeuring door je werkgever zonder fouten.
 • Direct feedback en direct gecorrigeerde uren opnieuw sturen ter goedkeuring.
 • Duidelijk overzicht van goedkeuring status en automatische meldingen.

Urenregistratie voor teams en projecten

Werk je met meerdere collega's in een team? Of is urenregistratie een onderdeel van projecten? Met Facturatie Office heb je een krachtige Project Management Tool in handen waarmee je inzicht en overzicht hebt in de actuele status van je project planning en budget. Bij een project aanmaken kun je teamleden uitnodigen om gratis hun uren in het systeem bij te houden. Hier kun je ook de team rollen en taken met bijhorende uurtarieven en overige kosten beheren. Je stelt de planning en het budget in en de urenregistratiesoftware houdt je automatisch op de hoogte van de actuele status tijdens de uitvoering van het project. Aanvullende rapportages helpen je ook om grip te houden op de uitvoering en werkgevers makkelijk te informeren.

 • Overzichtelijk project dashboard met planning, budget en overige KPI's.
 • Grip op je teamleden en besteed budget per persoon.
 • Projectkosten en gewerkte uren vanuit het project factureren.

Handige timer voor nauwkeurige tijdregistratie

Wil je je gewerkte tijd tot op de minuut of seconde nauwkeurig registreren? Met de makkelijke timer functie kun je je verschillende taken met een stopwatch bijhouden. Hiermee kun je je gewerkte tijd voor meerdere taken tegelijk real-time bijhouden. De timer kun je op elk apparaat bedienen overal waar je bent. Zo is het voor meerdere medewerkers mogelijk om met met hun mobiele telefoon in te klokken zodra ze aan een taak beginnen en uit te klokken zodra deze erop zit. De urenregistratiesoftware geeft het automatisch aan als je per ongeluk een taak te lang laat doorlopen. Voor advocaten en andere dienstverleners die een nauwkeurige urenadministratie nodig hebben is het urenregistratieprogramma van Facturatie Office de perfecte oplossing.

 • Tot op de minuut nauwkeurig tijdschrijven. Waar je ook bent.
 • Tijdregistratie op meerdere taken tegelijk.
 • Automatische waarschuw meldingen bij te lang laten doorlopen.

De voordelen van online urenregistratie

 • De urenregistratie software is gratis!
 • Projecten en team management
 • Je kunt je gewerkte uren direct factureren
 • Urenstaten digitaal laten onderteken door de klant
 • Tijdregistratie op elk apparaat en overal waar je ook bent
 • Rapportages van project, planning en budget voortgang
 • Met hetzelfde programma ook facturen maken
 • Met hetzelfde programma ook offertes maken
 • Tijdschrijven voor iedereen makkelijk en overzichtelijk gemaakt

"Geweldig programma! Prettig, eenvoudig en superhandig. Zeker een aanrader."

Rob | Consultant Online Marketing
Beoordeling: UITSTEKEND
factuurprogramma beoordeling
5.0 Sterren

Gebruiksvriendelijkheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Functionaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Prijs/Kwaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Betrouwbaarheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid