Volg ons

Creditnota maken

Eenvoudig creditnota's maken en versturen!

creditnota maken facturatie office

Creditfactuur of creditnota maken? Facturatie Office.

Het liefst wil je zo snel mogelijk een factuur of creditnota maken, zodat je meer tijd overhoudt voor ondernemen. Je kunt er voor kiezen om Excel of Word te gebruiken en handmatig een creditfactuur in elkaar te draaien, maar dat is meestal niet de handigste manier. Met veel plezier kun je tegenwoordig gelukkig gratis en online een creditnota maken met de facturatie software van Facturatie Office. Het enige wat je hoeft te doen is een project aan te maken en omschrijven waar het over gaat. Daarna maak je de klant aan voor wie je het project uitvoert. Vanaf dat moment stuur je in enkele seconden per e-mail jouw creditfacturen naar je klant. Dit is de perfect manier van werkwijze voor veel ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers die zo veel mogelijk tijd willen besteden aan ondernemen en zo min mogelijk aan administratie. Een creditnota maken is zo gepiept!

Alle benodigdheden voor het maken van jouw creditnota's

Onze software beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten om een creditfactuur te maken. Ze lopen precies in lijn met de regels van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst waaraan een factuur moet voldoen. Hieronder vind je een aantal functies die binnen de software te vinden zijn.

  • Alle vereisten voor creditnota's die nodig zijn om weer te geven kun je toevoegen vanuit het standaard template (BTW-nummer, KvK nummer etc.)
  • Simpel opvolgen met een herinnering
  • Zien of de verstuurd e-mail met bijgevoegde creditnota (PDF optie) geopend is
  • Optie om je eigen huisstijl door te voeren in alle creditfacturen (logo, lettertype etc.)
  • Naast creditnota's ook facturen, pakbonnen, offertes, orderbevestigingen en betalingsherinneringen sturen
  • Ondersteuning van alle valuta's
  • Backup van alle documenten vind je altijd online terug (bewaarplicht)
  • Door de online betaalfunctie zorg je ervoor dat facturen sneller betaald worden

Bekijk hieronder een credinota voorbeeld die in Facturatie Office gemaakt kan worden. Inclusief productregels, inleidende tekst, afsluitende tekst, adressen, logo en veel meer.

creditnota maken voorbeeld facturatie office

Wil je de creditnota voorbeeld beter bekijken? Download dan het voorbeeld als PDF bestand via onderstaande link.

  Download hier de voorbeeld creditnota

Aan de slag met onze software

Onze boekhouding software heeft diverse opties en functies. Je kunt snel een creditfactuur maken en pakbonnen, offertes, facturen of betalingsherinneringen opstellen. Bekijk ook onze urenregistratie software functie, erg handig!

creditnota maken software facturatie office

Lees hier meer over onze prijzen en gratis opties
Lees hier meer over de functies
Lees hier meer over de support die wij leveren

Minder administratie, meer ondernemen.
Ontdek Facturatie Office!
 

Facturatie Office

creditfactuur maken facturatie officeFacturatie Office is een eenvoudig online facturatie software, ideaal voor kleine bedrijven en ZZP'ers. Inclusief handige functies als het maken van een creditnota. Inmiddels duizenden creditnota's en creditfacturen verstuurd, start vandaag nog!

Lees meer

Werkt heel fijn!

creditnota maken review facturatie office

"Ik stuur vanuit ons bedrijf veel facturen, maar soms moet ik in verband me in- en verkoop ook een creditfactuur kunnen maken. Gelukkig kan Facturatie Office makkelijk creditnota's maken, wat een hoop tijd scheelt, heel fijn!"

Martijn Radstake - Sail Tech