Volg ons

Gratis urenregistratie

Online uren registreren, zo simpel!

urenregistratie software facturatie office

Urenregistratie software van Facturatie Office

Alle ondernemers, zzp'ers en MKB'ers hebben baat bij urenregistratie software. Het helpt de bedrijfsvoering op orde te stellen, omdat je bij kan houden hoeveel uur aan een klant gefactureerd moet worden. Vooral als je diverse projecten draait is het slim om dit secuur bij te houden. Tegelijkertijd krijg je een overzicht welke bedrijfsactiviteiten de meeste uren kosten. Tijd is tenslotte geld.

Hoe kan software voor urenregistratie je helpen?

 • Bijhouden hoe winstgevend een klus is
 • Bijhouden hoeveel tijd je besteed aan welke klant
 • Bijhouden wat je moet factureren aan een klant
 • Bijhouden of je binnen het budget en de planning blijft van projecten

Een goede urenregistratie software voor zzp'ers zorgt voor efficiëntie en helder managen van projecten en taken. Minder administratie, meer ondernemen! Bekijk hieronder de korte introductievideo over onze tijdregistratie module.

De voordelen van online urenregistratie

 • De urenregistratie software is gratis!
 • Facturatie Office is 24 uur, 7 dagen per week online beschikbaar
 • Je kunt uren direct factureren
 • Timer om uren bij te houden
 • Mobiele urenregistratie met onze app
 • Team management
 • Rapportages

Hieronder vind je een screenshot van onze urenregistratie module. Stap 1 is om een klant aan te maken. Stap 2 is om een project aan te maken waar je op dit moment aan werkt. Stap 3 is het invullen van je uren onder onze Tijdregistratie functie. Je kunt zelfs direct vanuit de tijdregistratie functie een factuur maken en versturen, erg makkelijk!

urenregistratie software tool facturatie office

Waar je ook bent, het managen van een project is nog nooit zo makkelijk geweest. Start vandaag nog met gratis online urenregistratie software!

 Bekijk onze urenregistratie introductievideo

Ontdek onze software

De software van Facturatie Office heeft naast tijdregistratie ook vele andere functies zoals het maken van facturen, offertes, pakbonnen, betalingsherinneringen en veel meer. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie.

Lees hier meer over uren- en tijdregistratie
Lees hier meer over alle functies
Lees hier meer over support

Minder administratie, meer ondernemen.
Ontdek Facturatie Office!
 

Facturatie Office

gratis urenregistratie software facturatie officeFacturatie Office is een simpel factuurprogramma, speciaal voor kleine bedrijven en ZZP'ers. Inclusief urenregistratie om handig al jouw uren online bij te houden. Start vandaag en ontdek het gemak!

Lees meer

Super!

voorbeeld betalingsherinnering review facturatie office

"Voor mij als ZZP is het belangrijk dat ik goed mijn uren kan bijhouden, met name omdat ik diverse projecten draai. De software van Facturatie Office heeft gratis online urenregistratie, super handig!"

Vincent Teekens - Design Creatives