Over ons

Ons verhaal...

Met onze software maken wij het leven van ondernemers makkelijker

Slimme, gebruiksvriendelijke facturering en urenregistratie-software


We hebben duizenden enthousiaste klanten in Nederland en Belgie. En daar zijn we trots op!

Facturatie Office is een alles-in-één online facturatie & time-tracking-oplossing voor kleine (mkb)-bedrijven en freelancers. De software is zo ontworpen en gebouwd om moeiteloos jouw boekhouding zo efficiënt mogelijk bij te houden. Met oog op het ondernemen, zijn alle functies in de software er op gericht jou tijd en moeite te besparen. Zo kun je je volledig richten op het ondernemen zonder teveel tijd kwijt te zijn aan het bijhouden van je administratie.

parallax background

Voortdurende innovatie

De digitale wereld en online technologieën ondergaan een snelle constante verandering. Dat is waarom we ons hard maken voor continuïteit in innovatie van onze software, om jou steeds te verrassen met meer gemak. Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om het programma sneller, gemakkelijker en efficiënter te maken.


Voortdurende innovatie

Uitstekende service

Wij geloven in de best mogelijke service. Onze Nederlandse helpdesk met een lokale support-lijn staat tot jou beschikking voor alle vragen. Ook hebben wij onze support dusdanig ingericht zodat jij zelf snel het antwoord kunt vinden. Maar Facturatie Office is ook verkrijgbaar in andere talen en landen.

Uitstekende service

Een team met een missie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en bestaat uit een team van getalenteerde en toegewijde medewerkers met één missie:
"Financiële administratie voor ondernemers en kleine bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken. Zodat jij tijd en geld bespaart voor leukere dingen."
Mede door het internationale succes dat we hebben geboekt zijn we één van de snelst groeiende en meest populaire online facturatie software-oplossingen op de markt.team and missie