Tijdregistratie en projectbeheer

Met Facturatie Office hou je de uren administratie van al je projecten eenvoudig bij. Uren registreren is makkelijk en snel met de tijdregistratie-functie even als het beheer van je taken en projecten.

Ontdek onze software

Alle functies die een ondernemer nodig heeft

Tijdregistratie

Met Facturatie Office houd je de uren administratie van al je projecten eenvoudig bij. Uren registreren is makkelijk en snel met de tijdregistratie-functie, evenals het beheer van je taken en projecten.

Bekijk tijdregistratie demo video

Uren direct factureren

Converteer je gewerkte uren rechtstreeks in een factuur. Met één druk op de knop wordt automatisch een factuur aangemaakt met je gewerkte uren. Pas de factuur nog aan of verstuur direct. Deze naadloze integratie scheelt je dus een hoop tijd.

Beheer je projecten en taken

Beheer alle projecten en taken in één overzichtelijk systeem. De software is zo gebouwd dat je meerdere taken en projecten makkelijk kan aanmaken en beheren. We houden het graag eenvoudig voor je.

Timer

Met één klik op de knop van de timer-functie start of stop je de gewerkte uren-tijd. Hou dus makkelijk de exacte gewerkte tijden bij, per project of taak. Geregistreerde tijden verschijnen automatisch in je wekelijkse urenadministratie. De urenregistratie software van Facturatie Office werkt heel eenvoudig.

Goedkeuring gewerkte uren

Laat je gewerkte uren geautomatiseerd goedkeuren. Met optie om eerst een digitale handtekening van je opdrachtgever te ontvangen, voordat de uren worden doorgevoerd voor facturatie.

Team management

De tijdregistratie van Facturatie Office is ook geschikt voor project teams. Zo kan je per project rechten verlenen aan de verschillende team leden om uren te schrijven of uren van anderen te managen en goedkeuren.

Mobiele tijdregistratie

Waar je ook bent; je tijdregistratie is altijd in de buurt, en beschikbaar op elk mobiel apparaat. Altijd en overal kan je makkelijk en snel je uren bijhouden en factureren.