Volg ons

Wij helpen graag!

Hoe maken wij het jou makkelijker?

facturatie office factuurprogramma support

 

Facturatie Office Support

Facturatie Office is een programma dat is ingericht om het jou, als gebruiker, zo makkelijk mogelijk te maken. Maar mocht je toch nog vragen hebben over het gebruik van de software, kan je terecht op deze pagina. In het linkermenu staan verschillende tools en toepassingen stap voor stap uitgelegd, zodat je snel aan de slag kan. Hieronder twee video's over het aanmaken en instellen van je eerste factuur. Succes!

Kijk voor meer video's en uitleg in de menu's op deze pagina, en verder op de website van Facturatie Office.

Minder administratie, meer ondernemen.
Ontdek Facturatie Office!
 

Contact support

  020 8950827

  Van ma-vr 9:00-18:00

  support@facturatieoffice.nl

Onze software is vernieuwd! Hoe werkt dit voor nieuwe en bestaande klanten?

Het afgelopen jaar heeft het technische team van Facturatie Office hard gewerkt aan een vernieuwde applicatie. Het login proces is daarom veranderd. Wat betekent dit nu voor jou?

Bestaande gebruikers (klanten vóór 1 mei 2018)

Gebruikers van de “oude” software zullen nog steeds gebruik maken van dezelfde omgeving, er is niks veranderd. Inloggen kun je nog steeds via hetzelfde webadres https://app.facturatieoffice.nl/.

Rond de zomer zal er een migratie plaatsvinden waarin we alle accounts van de oude naar de nieuwe software omzetten. Dus tot die tijd nog even geduld, voordat huidige klanten gebruik kunnen maken van de nieuwe versie.

Nieuwe gebruikers (klanten ná 1 mei 2018)

Registreren in de oude software is vanaf nu niet meer mogelijk. Alle nieuwe klanten kunnen registreren in de nieuwe software op https://appnew.facturatieoffice.nl/.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@facturatieoffice.nl.