Volg ons

Betalingsherinnering

Opvolgen van al jouw openstaande facturen, heel simpel!

voorbeeld betalingsherinnering Facturatie office

Een voorbeeld betalingsherinnering van Facturatie Office

Openstaande facturen zijn een probleem voor veel ondernemers. Het bestaan van een onderneming draait om geld. Als een dienst of product is verkocht wordt het geld vaak achteraf ontvangen, door middel van een factuur. Bedrijven wachten vaak tot het laatste moment, voordat ze een factuur betalen. Het kan zijn dat men vergeet een factuur te betalen, daarom is een betalingsherinnering (of aanmaming) handig om te sturen. Direct juridische stappen ondernemen is waarschijnlijk iets te voorbarig.

Voordelen van online een betalingsherinnering sturen

Je kunt eenvoudig jouw openstaande facturen online opvolgen. Facturatie Office heeft een voorbeeld betalingsherinnering die elk bedrijf kan gebruiken. Hieronder vind je een aantal voordelen onder elkaar.

  • Met Facturatie Office kun je automatische betalingsherinneringen sturen. Zodra een factuur niet betaald is, na het verstrekken van de betaaldatum, dan verstuurt onze betalingsherinnering software automatisch een reminder. Je hoeft dus zelf geen moeite te doen om een herinnering te schrijven en deze handmatig te versturen.
  • Je kunt zien of een eerder verstuurde factuur geopend is
  • Je hoeft klanten niet gelijk zelf na te bellen als de eerste betalingstermijn is verstreken
  • Besteed het debiteurenbeheer uit voor al je openstaande facturen via de software, zo houd je meer tijd over voor ondernemen

Bekijk hieronder de korte introductievideo hoe je eenvoudig een betalingsherinnering kunt aanmaken:

 

Een voorbeeld betalingherinnering voor elke onderneming

Hieronder zie je een voorbeeld betalingsherinnering die je kunt aanmaking in Facturatie Office. Compleet met alle functies en eisen, zoals een inleidende tekst, adressen, KvK-nummer, btw-nummer en veel meer.

betalingsherinnering voorbeeld facturatie office

Als je het betalingsherinnering voorbeeld beter wilt inzien, kun je deze downloaden via onderstaande link door er op te klikken.

  Download hier de voorbeeld betalingsherinnering in PDF

Hoe kunnen automatische herinneringen je helpen?

  • Als ZZP'er heb je vaak te weinig tijd. Je hebt het het te druk om openstaande facturen na te bellen.
  • Je hebt geen zin om klanten na te bellen. Veel ondernemers willen helemaal geen klanten nabellen en vragen waarom een betaling nog niet binnen is. Ze willen liever ondernemen, in plaats van bezig zijn met debiteurenbeheer.
  • Vaak onbreekt de kennis van debiteurenbeheer. Meestal weet de ondernemer niet precies wanneer hij achter zijn factuur kan aanbellen. Is er ook rente verschuldigd aan de klant? Zijn betaalafspraken handig om te maken? Soms wordt een ZZP'er afgetroefd, vooral door grotere bedrijven. Als je over de juiste kennis beschikt is vaak niet nodig.

Aan de slag

Ontdek ons gratis boekhouprogramma. Facturatie Office heeft vele andere functies, zoals het maken van pakbonnen, een orderbevestiging makenoffertes, creditnota's, facturen en het bijhouden van al je uren in onze urenregistratie module.

voorbeeld betalingsherinnering software facturatie office

Lees hier meer over onze prijzen en pakketten
Lees hier meer over support
Lees hier meer over alle functies

Minder administratie, meer ondernemen.
Ontdek Facturatie Office!
 

Facturatie Office

facturatie office betalingsherinnering voorbeeldFacturatie Office is een slim factuurprogramma speciaal ZZP'ers en MKB bedrijven. Simpel een betalingsherinnering sturen voor alle openstaande facturen en nog veel meer. Start vandaag nog met jouw eerste voorbeeld betalingsherinnering!

Lees meer

Helemaal top!

betalingsherinnering voorbeeld facturatie office review

"Als zelfstandig ondernemer stuur ik diverse facturen naar verschillende klanten. Zoals velen, heb ook ik openstaande facturen die nog betaald moeten worden. Met Facturatie Office kan ik makkelijk een betalingsherinnering sturen. Ze hebben een kant en klaar betalingsherinnering voorbeeld, helemaal top!"

Joost Kamsteeg - Marble Performances