Gratis boekhoudprogramma voor elke MKB’er en ZZP’er

Als ondernemer is het doen van de boekhouding waarschijnlijk niet je meest favoriete taak. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel mogelijkheden om je boekhouding online te organiseren. In dit digitale tijdperk kunnen dingen als administratie heel efficient worden opgelost. Deze tijdrovende klussen hoeven geen dagen meer in beslag te nemen. Facturatie Office is een gratis boekhoudprogramma voor ondernemers, met alles wat je nodig hebt voor je facturatie en financiële administratie. Speciaal gemaakt voor ZZP en MKB. Dus geschikt voor eenmanszaak, vof, stichting, vereniging en bv. Met onze software houd je als ondernemer meer tijd over voor ondernemen, dus start vandaag nog met ons gratis boekhoudprogramma!

gratis boekhoudprogramma klanten

Wat heb ik aan online boekhouding?

Een programma gebruiken voor je eigen facturatie en boekhouding is makkelijker dan je denkt. Een gratis online boekhoudprogramma als Facturatie Office biedt een compleet pakket aan van belangrijke functies die je veilig online kunt gebruiken. Denk hierbij aan facturatie documenten zoals offertes, facturen, orderbevestigingen, pakbonnen en betalingsherinneringen. Maar ook urenregistratie, kostenbeheer met bank transactie overzicht en veel meer. Met het gratis boekhoudprogramma kun je ook op één plek al je relaties en artikelen beheren. Deze belangrijke data heb je dan centraal beschikbaar voor het razend snel aanmaken van je documenten. Hieronder vind je een aantal voordelen.

  • Minder administratie, meer ondernemen. Bespaar tijd en geld door je boekhouding slimmer in te richten.
  • Je gehele offerte en facturatie proces geautomatiseerd. Van offerte tot btw-aangifte neemt de software het werk uit handen.
  • Facturatie en boekhouding onderweg. Het is veilig, 24/7 beschikbaar overal waar je bent en toegankelijk voor meerdere gebruikers tegelijk.
  • Altijd op de hoogte door realtime inzicht in je administratie met handige rapporten waar je boekhouder blij van wordt.
  • Browser en apparaat onafhankelijk. Je kunt Facturatie Office met alle computers, tablets en smartphones gebruiken.
  • Makkelijk koppelbaar met functies als iDeal en bankrekening afschriften.
boekhoudprogramma op rtlz

Gratis boekhouden met Facturatie Office

Stuur je minder dan vier facturen (of andere documenten) per maand? Dan is het boekhoudprogramma van Facturatie Office geheel gratis in gebruik. Levenslang! Dit is ideaal voor de ZZP'er of eenmanszaak met beperkt aantal klanten en projecten. Onze missie is om het leven van ondernemers makkelijker te maken omdat wij zelf als geen ander weten hoe moeilijk ondernemen kan zijn als je net gestart bent. Daarom bieden wij ons boekhoudprogramma gratis aan, zodat jonge bedrijven een vliegende start krijgen.

Btw-aangifte & winst- en verliesrekening

Met je boekhouding goed bijgehouden inclusief kosten en betalingen, weet het boekhoudprogramma precies wat je moet invullen bij je maandelijkse of kwartaal btw-aangifte. Alle bedragen staan voor je klaar. Met handige rapportages heb je altijd inzicht in de prestaties van je onderneming. Zoals het winst en verlies dashboard.

Ruim 18.000 ondernemers gingen je voor

Wat kan ons gratis boekhoudprogramma jou bieden?

Met ons gratis boekhoudprogramma heb je ten allen tijden toegang tot de verschillende afdelingen als kosten, investeringen, jaarbalansen, openstaande facturen, offertes, je persoonlijke verbruik en natuurlijk de btw-aangifte. Alle functionaliteiten zijn ontwikkeld in hetzelfde programma en met elkaar geïntegreerd. Zo kan je bijvoorbeeld van een werkbon direct een factuur maken en versturen. Of met één klik van een offerte een orderbevestiging maken. En van een orderbevestiging automatisch een pakbon. Het factuurprogramma houdt alles bij en weet bijvoorbeeld precies wat je voorraadstanden zijn en wat ingevuld wordt op je btw-aangifte. Hieronder worden een aantal van de belangrijkste gratis boekhoudprogramma functies in meer detail toegelicht.

Gratis facturatie

Het maken en versturen van offertes en facturen staat aan de basis van je boekhouding. Facturatie is dus een essentieel deel van een gratis boekhoudprogramma en biedt de mogelijkheid tot aanzienlijke tijdsbesparing door het online creëren en versturen van offertes en facturen makkelijker en sneller te maken. Dit is één van de krachtigste functies van Facturatie Office inclusief een handige document design functie om de opmaak van je documenten geheel naar eigen wens in te richten. Met je eigen logo en huisstijl geef je je boekhouding een professioneel en betrouwbare uitstraling. Direct per email als PDF bestand gestuurd met inbegrepen betaal link voor snelle online betaling.

Lees meer over gratis offertes maken en gratis facturen maken.

Gratis urenregistratie

Werk je vaak op projecten bij klanten? En is tijdschrijven ook voor jou een vervelende taak? Het gratis boekhoudprogramma van Facturatie Office maakt urenregistratie veel makkelijker en is volledig geïntegreerd met de facturatie functie. Jouw digitale timesheets worden online door de klant goedgekeurd en vanuit je urenbriefje maak je met één klik direct een factuur. Meerdere medewerkers uren laten schrijven en werken in teams met diverse taken is ook erg makkelijk en overzichtelijk. Het boekhoudprogramma geeft je ook inzicht in de prestaties van je projecten zoals actueel budget en planning.

Meer gratis urenregistratie mogelijkheden bekijken.
kosten-inboeken-grootboekrekening-3

Je boekhouding compleet maken met kosten inboeken

Gratis kosten inboeken

Om je boekhouding compleet te maken heb je een makkelijke manier nodig om al je inkoopfacturen en bonnen in te boeken en te organiseren. Met ons gratis boekhoudprogramma kun je moeiteloos individuele inkoopfacturen en bonnen inboeken of je kun je bank transacties inladen in het programma om nog sneller alle uitgaven en inkomsten te registreren. Elke transactie kan je koppelen aan een kosten categorie en/of koppelen aan een reeds ingevoerde inkoopfactuur of betaling. Het boekhoudprogramma helpt je hierbij om je kostenadministratie zo efficient en makkelijk mogelijk bij te houden.

Alles over gratis kosten verwerken.

"Geweldig programma! Prettig, eenvoudig en superhandig. Zeker een aanrader."

Rob | Consultant Online Marketing
Beoordeling: UITSTEKEND
factuurprogramma beoordeling
5.0 Sterren

Gebruiksvriendelijkheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Functionaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Prijs/Kwaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Betrouwbaarheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid

Eenvoudig boekhoudprogramma gratis voor startende ondernemers

Facturatie Office is ontwikkeld met gebruiksgemak en eenvoud als belangrijkste uitgangspunt. Het boekhoudprogramma is gratis voor startende ondernemers maar dat doet absoluut niet af van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De gratis versie van het programma is hetzelfde als het volwaardige boekhoudprogramma alleen zonder kosten voor kleine bedrijven met minder dan vier facturen per maand. De software is zo gemaakt dat het zeer makkelijk is om te leren gebruiken. Ook voor gebruikers zonder enige boekhouding of computer programma kennis en ervaring.

Boekhouden zonder kosten en verplichtingen

Ben je startende ondernemer of klein bedrijf dat minder dan vier documenten per maand aanmaakt? Dan kun je het boekhoudprogramma gratis blijven gebruiken zonder enige verplichting of verborgen kosten. Er is geen opzegtermijn en er zijn geen andere voorwaarden. Dus alle reden om gewoon gratis aan de slag te gaan en zelf Facturatie Office uit te proberen. Ook als gratis boekhoudprogramma gebruiker staat de helpdesk voor je klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Kosteloze boekhouding iets voor jou?

Facturatie Office is een gratis, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken boekhoudprogramma dat iedere ZZP'er en MKB'er efficiënter laat boekhouden. Boordevol handige functies die jouw leven als ondernemer makkelijker maken. Ontdek zelf wat Facturatie Office voor jouw onderneming kan betekenen en hoe je meteen meer tijd en geld kunt besparen. Maak een gratis account aan en ga direct vandaag nog aan de slag.