Gratis boekhoudprogramma voor elke MKB’er en ZZP’er

Als ondernemer is het doen van de boekhouding waarschijnlijk niet je meest favoriete zaak. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel mogelijkheden om je boekhouding online te organiseren. In dit digitale tijdperk kunnen dingen als administratie heel efficient worden opgelost. Deze tijdrovende klussen hoeven geen dagen meer in beslag te nemen. Hierdoor houd je als ondernemer meer tijd over voor ondernemen, dus start vandaag nog met ons gratis boekhoudprogramma!

parallax background

Wat heb ik aan online boekhouding?

Een online gratis boekhouprogramma als Facturatie Office biedt een compleet pakket aan van belangrijke functies die je online kunt uitvoeren. Denk hierbij aan urenregistratie, facturatie, kostenbeheer en veel meer. Hieronder vind je een aantal voordelen.

 • Minder administratie, meer ondernemen.
 • Het is goedkoper van papier- en printkosten, de licentiekosten zijn minder. Je geeft dus ook terug aan de wereld, door minder papier te verbruiken (milieuvriendelijk).
 • Het is veilig en 24/7 beschikbaar (er worden dagelijks backups gemaakt). Er is een wettelijke bewaartermijn, dus wij zullen jouw administratie lang genoeg bewaren
 • Betere relatie met de klant
 • Browser en apparaat onafhankelijk. Je kunt Facturatie Office met alle computers, tablets en smartphones gebruiken
 • Makkelijk koppelbaar met functies als iDeal
 • Eenvoudig factureren, creditnota's maken, uren registreren en veel meer

Wat kan ons gratis boekhoudprogramma jou bieden?

Met ons gratis boekhoudprogramma functies heb je ten allen tijden toegang tot de verschillende afdelingen, als kosten, investeringen, jaarbalansen, openstaande facturen, offertes, je persoonlijke verbruik en natuurlijk de BTW. Bekijk hieronder een korte introductievideo van Facturatie Office voor een snelle kennismaking.

Bekijk de screenshot hieronder hoe de software eruit ziet, alle functionaliteiten zijn ontwikkeld in hetzelfde programma. Je kunt offertes, pakbonnen, facturen, creditnota's, betalingsherinneringen en nog veel meer maken. Met onze urenregistratie functie kun je ook eenvoudig je uren bijhouden van projecten waar je aan werkt. Direct na je invullen je uren een factuur sturen? Geen probleem.

parallax background
 • facturatie-software-klant1
  Ik gebruik Facturatie Office nu al 5 jaar en ik vind het fantastisch hoe het ontwerp, de functionaliteit en het platform met mij zijn meegegroeid.
  Sanne Janssen
  Leef Vitaal
 • Het maakt mijn leven zoveel makkelijker, ik wou dat ik dit had toen ik mijn bedrijf begon! Het is echt een aanzienlijke tijdsbesparing en werkt heel plezierig.
  Geert Brouwer
  Digital Builders
 • facturatie-software-klant
  De software ziet er strak uit en is heel goed ontworpen. De facturering die online betalingen accepteert en ook de kosten bijhoudt is heel eenvoudig in gebruik.
  Patrick van den Berg
  Berg Consultancy

Ga aan de slag met onze software

Facturatie Office is de alles-in-een facturatie software en bevat en scala aan functionaliteiten. Ons gratis boekhoudprogramma bevat een scala aan functies, handig voor elke ZZP'er of MKB'er. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie.

Ontdek hier hoe onze software voor urenregistratie werkt
Ontdek hier hoe je een betalingsherinnering kan maken
Ontdek hier hoe je een offerte kan maken
Ontdek hier hoe je een creditnota kan maken
Ontdek hier hoe je een factuur kan maken
Ontdek hier hoe je een pakbon kan maken

-->