Kostenadministratie

Onkostenbeheer kan een vervelende taak zijn en veel tijd kosten. Met Facturatie Office is je uitgaven administratie bijhouden makkelijk en snel. Boek je inkomende facturen en bonnen in met een paar klikken en je hebt ten alle tijde inzicht en controle.

Ontdek onze software

Alle functies die een ondernemer nodig heeft

Kostenadministratie

Onkostenbeheer kan een vervelende taak zijn en veel tijd kosten. Met Facturatie Office gaat het bijhouden van je uitgaven administratie makkelijk en snel. Boek je inkomende facturen en bonnen met een paar klikken in.

Inkomende facturen inboeken

Of je nu onderweg bent of achter je bureau zit, je kan alle kosten vastleggen in slechts een paar seconden. Inkomende facturen inboeken is dus zeer eenvoudig. Altijd je kosten administratie onder controle en met veel minder gedoe.

Bonnenregistratie

Met Facturatie Office kun je papieren bonnen eenvoudig registreren door een foto te maken met je smartphone. Voeg een eventuele beschrijving of details toe en vervolgens is de bon digitaal geregistreerd in je kostenadministratie.

Banktransacties importeren en verwerken

Om nog sneller een compleet overzicht van je inkomsten en uitgaven bij te houden kan je je banktransacties ofwel bankafschriften importeren. Vanuit je banktransactie overzicht is het registreren van alle inkomsten en uitgaven voor je btw-aangifte nog sneller. Je kan ook je transacties koppelen aan bestaande facturen en kosten registraties of betalingen registreren. Sorteer en filter de transacties om meerdere van dezelfde uitgaven/inkomsten categorie in één handeling te verwerken. En met het 'onverwerkt' filter knop hou je overzicht in welke transacties nog niet verwerkt zijn. Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker en sneller!

Bankrekening koppelen

Om het nóg makkelijker te maken kan je ook je (zakelijke) bankrekening data importeren in het programma. Door deze synchronisatie heb je een totaaloverzicht van je uitgaven en kun je in één keer alle kosten voor de jaar of –kwartaalopgaven van je onderneming verantwoorden.

Kostenrapportage

Met Facturatie Office orden je de uitgaven in logische categorieën voor een helder overzicht van je bedrijfsbesteding. Draai een flexibele rapportage uit en gebruik de kostenanalyse om verstandig te blijven ondernemen en groeien.

Btw-aangifte voor je ingevuld

De btw-aangifte is een belangrijk onderdeel van je boekhouding en kan een vervelende klus zijn. Maar niet met Facturatie Office. Als je in het systeem naast je facturatie ook je kosten invoert; dan wordt je btw-aangifte automatisch voor je ingevuld. Je hoeft dan alleen de waardes van de btw-aangifte rapportage over te nemen bij het invullen van je aangifte op de belastingdienst website. Het systeem berekend precies wat je moet betalen en wat je aan btw ontvangt. En vanuit de rapportage kan je alle verschillende posten in detail bekijken om te zien hoe de berekening opgebouwd zijn. Geen stress meer aan het einde van het kwartaal!

Winst- en verliesrekening

Elke ondernemer wil de prestaties van zijn/haar bedrijf op elk moment kunnen inzien. En aan het einde van het jaar met één druk op de knop de jaarcijfers klaar hebben staan. Met Facturatie Office beschik je over een complete winst- en verliesrekening rapportage die inzicht en overzicht geeft in alle kern cijfers van je onderneming. Vanuit deze rapportage kan je door klikken naar de onderliggende cijfers per kerngetal om detail rapportages in te zien. Zo is het maken van je jaarlijkse belastingaangifte geen vervelende taak meer, en is je boekhouding compleet.

Toegang voor je boekhouder

Geef je boekhouder toegang tot je Facturatie Office account om onnodige administratie overdracht te voorkomen en om mee te kunnen kijken bij boekhouding vragen. Je boekhouder maakt dan gebruik van de 'Gast' account die alleen 'Lees' rechten heeft binnen je account. Hij/zij kan dan alleen je administratie inzien maar verder niets aanmaken of wijzigen. Wel is het downloaden en uitprinten van overzichten of data mogelijk.

Data koppeling voor boekhoudsystemen
Het is ook mogelijk om het boekhoudsysteem van je boekhouder te koppelen met Facturatie Office om de data direct en automatisch te sturen naar je boekhouder. Dit scheelt jouw boekhouder veel werk; waarmee het ook mogelijk is om te besparen op de kosten van je boekhouder.
Informeer naar onze koppelingen voor financiële- en boekhoudsystemen voor meer informatie.

"Geweldig programma! Prettig, eenvoudig en superhandig. Zeker een aanrader."

Rob | Consultant Online Marketing
Beoordeling: UITSTEKEND
factuurprogramma beoordeling
5.0 Sterren

Gebruiksvriendelijkheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Functionaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Prijs/Kwaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Betrouwbaarheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid