Volg ons

Tijdregistratie

facturatie office tijdregistratie software


Met Facturatie Office hou je de uren administratie van al je projecten eenvoudig bij. Uren registreren is makkelijk en snel met de tijdregistratie-functie even als het beheer van je taken en projecten.

 

 


facturatie office tijdregistratie factuur

 

Uren direct factureren

Converteer je gewerkte uren rechtstreeks in een factuur. Met één druk op de knop wordt automatisch een factuur aangemaakt met je gewerkte uren. Pas de factuur nog aan of direct versturen. Deze naadloze integratie scheelt je dus een hoop tijd.

 


 

Beheer je projecten en taken project management

Beheer alle projecten en taken in één overzichtelijk systeem. De software is zo gebouwd dat je meerdere taken en projecten makkelijk kan aanmaken en beheren. We houden het graag eenvoudig voor je.

 


 

Timertimer tijd registreren

Met één klik op de knop van de timer-fuctie start of stop je de gewerkte uren-tijd. Hou dus makkelijk de exacte gewerkte tijden bij, per project of taak. Geregistreerde tijden verschijnen automatisch in je wekelijkse urenadministratie. De urenregistratie software van Facturatie Office werkt heel eenvoudig.

 


mobile tijdregistratie software

 

Mobiele tijdregistratie

Waar je ook bent; je tijdregistratie is altijd in de buurt, en beschikbaar op elk mobiel apparaat. Altijd en overal kan je makkelijk en snel je uren bijhouden en factureren.

 


 

Team managementteam tijdregistratie

De tijdregistratie van Facturatie Office is ook geschikt voor project teams. Zo kan je per project rechten verlenen aan de verschillende team leden om uren te schrijven of uren van anderen te managen en goedkeuren.

 


 

Heldere Rapportagesreports dashboards facturatie software

Duidelijke, krachtige rapportages waarin alles helder in wordt gecommuniceerd. Bekijk de tijdgerelateerde activiteiten binnen uw bedrijf met ons overzichtelijke team rapportages. Gebruik de filters om de tijd per project, team of persoon te zien.