This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.

Hoe werkt een gratis of betaald account? En kan ik stoppen wanneer ik wil?

Hoe werkt een gratis of betaald account? En kan ik stoppen wanneer ik wil?

Hieronder vind je informatie over onze gratis en betaalde pakketten. Voor een overzicht van alle pakketten kun je kijken op de prijzen pagina.

Wat zijn de benodigheden om te starten?

Facturatie Office is een online programma. Het enige dat je nodig hebt om te beginnen is een werkende internetverbinding en een internet browser.

Zijn er kosten aan verbonden om uit te proberen (gratis account)?

Nee, je kunt de volledige versie van Facturatie Office gratis gebruiken. Het enige is dat er een limiet zit op drie facturen en een 1 gebruiker per maand. Je kunt later altijd upgraden naar een betaald account, wanneer je extra functies wilt gebruiken.

Waarom hebben jullie een gratis licentie? Zitten er voorwaarden of verplichtingen vast aan het gebruik van een gratis account?

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gratis pakket. Je kunt deze onbeperkt gebruiken. Wij bieden dit aan, omdat wij weten hoe uitdagend het is om een bedrijf te starten en te runnen. Wij helpen jou graag op weg!

Hoe upgrade ik naar een betaald account?

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om te upgraden naar een betaald account. Denk hierbij aan automatische betalingen, betalen met creditcard of iDeal.

Kan ik stoppen wanneer ik wil? En wat gebeurt er mijn mijn gegevens als ik stop?

Je kunt stoppen wanneer je wilt, zonder extra kosten of voorwaarden. De opzegtermijn is 1 maand. Je hebt nog steeds toegang tot je account en je gegeven, zodat je niet verliest wanneer je stopt. De enige beperking zal zijn dat je niet de functies kan gebruiken van een betaald pakket.