Volg ons

Pakbon maken

Maak en stuur eenvoudig pakbonnen mee!

pakbon maken facturatie office

Een pakbon maken met Facturatie Office

Als je een onderneming hebt die in goederen handelt, is het maken van een pakbon is net zo belangrijk als het maken van een factuur. Een pakbon is namelijk een omschrijving van de inhoud van goederen die worden geleverd. Het bevat informatie over de aanwezige materialen of producten, inclusief informatie over de afzender. De pakbon, ook wel leveringsbon genoemd, bestaat dus uit meer dan alleen een orderlijst.

Digitale pakbonnen helpen elke ondernemer

Als ondernemer heb je het vaak heel druk, pakbonnen maken kost tijd en geld. Het verturen van je pakketten kan dan ook vertraging oplopen. Met Facturatie Office kun je er voor kiezen om pakbonnen digitaal per e-mail te versturen. Mocht je evengoed je pakbon willen uitprinten, dan is dat geen probleem.

Veel bedrijven houden hun administratie wordt nog handmatig bij. Mappen vol met facturen en pakbonnen. Je kunt er ook voor kiezen om alles online op eenzelfde plek te organiseren. Heel simpel, zonder zoekwerk in oude dossiers.

Het hebben van een online administratie is ook goed voor het milieu. Het scheelt jaarlijks enorm veel papier- en printkosten als je alles online kunt organiseren. Je kunt dus een pakbon maken zonder deze fysiek te hoeven bewaren. Zo draag je een steentje bij aan de efficiency van je onderneming en aan het milieu, een win-win dus!

Een voorbeeld pakbon

Hieronder vind je een voorbeeld pakbon die je kunt maken in Facturatie Office. Binnen enkele minuten is hij klaar om verstuurd te worden. Je kunt ze zelfs direct vanuit een factuur of offerte aanmaken, erg handig!

Pakbon maken Facturatie Office

Als je de pakbon voorbeeld beter wilt bekijken kun je onderstaande bestand downloaden.

  Download hier een voorbeeld pakbon in PDF

Zo hebben wij ook een voorbeeld factuur, voorbeeld creditnota, voorbeeld betalingsherinnering en een voorbeeld offerte.

Ga aan de slag met onze software

Onze facturatie software heeft vele andere functies. Zo kun je makkelijk facturen, creditnota's, pakbonnen maken en betalingsherinneringen sturen terwijl je al je uren van projecten bijhoudt.

pakbon maken software facturatie office

Lees hier meer over onze prijzen en pakketten
Lees hier meer over alle functies
Lees hier meer over support

Minder administratie, meer ondernemen.
Ontdek Facturatie Office!
 

Facturatie Office

pakbon software facturatie officeFacturatie Office is een handig online facturatieprogramma, perfect voor ZZP'ers en kleine bedrijven. Veel functies beschikbaar, zoals urenregistratie, pakbonnen maken, facturatie en veel meer. Start vandaag en maak direct je eerste pakbon!

Lees meer

Super blij!

pakbon maken review facturatie office

"Ik zocht al een tijdje naar een gebruiksvriendelijk factuurprogramma, waar ik naast facturen ook pakbonnen mee kan maken. Met Facturatie Office draai ik naast een factuur ook makkelijk een pakbon uit, mijn klanten zijn er blij mee!"

Mark Nijenhuis - iCoins