Pakbon maken

Maak en stuur eenvoudig pakbonnen mee!

Een pakbon maken met Facturatie Office

Als je een onderneming hebt die in goederen handelt, is het maken van een pakbon net zo belangrijk als het maken van een factuur. Een pakbon is namelijk een omschrijving van de inhoud van de goederen die worden geleverd. Het bevat informatie over de aanwezige materialen of producten, inclusief informatie over de afzender. De pakbon, ook wel leveringsbon genoemd, bestaat dus uit meer dan alleen een orderlijst.

parallax background

Digitale pakbonnen helpen elke ondernemer

Als ondernemer heb je het vaak heel druk, pakbonnen maken kost tijd en geld. Het versturen van je pakketten kan dan ook vertraging oplopen. Met Facturatie Office kun je er voor kiezen om pakbonnen digitaal per e-mail te versturen. Mocht je evengoed je pakbon willen uitprinten, dan is dat geen probleem.

Veel bedrijven houden hun administratie tegenwoordig nog handmatig bij. Mappen vol met facturen en pakbonnen. Je kunt er ook voor kiezen om alles online op eenzelfde plek te organiseren. Heel simpel, zonder zoekwerk in oude dossiers.

Het hebben van een online administratie is ook goed voor het milieu. Het scheelt jaarlijks enorm veel papier- en printkosten als je alles online kunt organiseren. Je kunt dus een pakbon maken zonder deze fysiek te hoeven bewaren. Zo draag je een steentje bij aan de efficiency van je onderneming en aan het milieu, een win-win dus!

Een voorbeeld pakbon

Hieronder vind je een voorbeeld pakbon die je kunt maken in Facturatie Office. Binnen enkele minuten is hij klaar om verstuurd te worden. Je kunt ze zelfs direct vanuit een factuur of offerte aanmaken, erg handig!

Als je het pakbon voorbeeld beter wilt bekijken kun je onderstaand bestand downloaden.

Download hier een voorbeeld pakbon in PDF

Zo hebben wij ook een voorbeeld factuur, voorbeeld creditnota, voorbeeld betalingsherinnering en een voorbeeld offerte.

parallax background
 • facturatie-software-klant1
  Ik gebruik Facturatie Office nu al 5 jaar en ik vind het fantastisch hoe het ontwerp, de functionaliteit en het platform met mij zijn meegegroeid.
  Sanne Janssen
  Leef Vitaal
 • Het maakt mijn leven zoveel makkelijker, ik wou dat ik dit had toen ik mijn bedrijf begon! Het is echt een aanzienlijke tijdsbesparing en werkt heel plezierig.
  Geert Brouwer
  Digital Builders
 • facturatie-software-klant
  De software ziet er strak uit en is heel goed ontworpen. De facturering die online betalingen accepteert en ook de kosten bijhoudt is heel eenvoudig in gebruik.
  Patrick van den Berg
  Berg Consultancy

Ga aan de slag met onze software

Onze facturatie software heeft vele andere functies. Zo kun je makkelijk facturen, creditnota's en pakbonnen maken en betalingsherinneringen sturen terwijl je al je uren van projecten bijhoudt.
parallax background