Creditnota maken

Eenvoudig creditnota's maken en versturen!

Creditfactuur of creditnota maken?

Het liefst wil je zo snel mogelijk een factuur of creditnota maken, zodat je meer tijd overhoudt voor ondernemen. Je kunt er voor kiezen om Excel of Word te gebruiken en handmatig een creditfactuur in elkaar te draaien, maar dat is meestal niet de handigste manier. Met veel plezier kun je tegenwoordig gelukkig gratis en online een creditnota maken met de facturatie software van Facturatie Office. Het enige dat je hoeft te doen is een project aan te maken en omschrijven waar het over gaat. Daarna maak je de klant aan voor wie je het project uitvoert. Vanaf dat moment stuur je in enkele seconden per e-mail jouw creditfacturen naar je klant. Dit is de perfecte werkwijze voor veel ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers die zo veel mogelijk tijd willen besteden aan ondernemen en zo min mogelijk aan administratie. Een creditnota maken is zo gepiept!

parallax background

Alle benodigdheden voor het maken van jouw creditnota's

Onze software beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten om een creditfactuur te maken. Ze lopen precies in lijn met de regels van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst waaraan een factuur moet voldoen. Hieronder vind je een aantal functies die binnen de software te vinden zijn.

 • Alle vereisten voor creditnota's die nodig zijn om weer te geven kun je toevoegen vanuit het standaard template (BTW-nummer, KvK nummer etc.)
 • Simpel opvolgen met een herinnering
 • Zien of de verstuurde e-mail met bijgevoegde creditnota (PDF optie) geopend is
 • Optie om je eigen huisstijl door te voeren in alle creditfacturen (logo, lettertype etc.)
 • Naast creditnota's ook facturen, pakbonnen, offertes, orderbevestigingen en betalingsherinneringen sturen
 • Ondersteuning van alle valuta
 • Backup van alle documenten vind je altijd online terug (bewaarplicht)
 • Door de online betaalfunctie zorg je ervoor dat facturen sneller betaald worden

Bekijk hieronder een creditnota voorbeeld dat in Facturatie Office gemaakt kan worden. Inclusief productregels, inleidende tekst, afsluitende tekst, adressen, logo en veel meer.

Wil je het creditnota voorbeeld beter bekijken? Download dan het voorbeeld als PDF bestand via onderstaande link.

Download hier de voorbeeld creditnota

parallax background
 • facturatie-software-klant1
  Ik gebruik Facturatie Office nu al 5 jaar en ik vind het fantastisch hoe het ontwerp, de functionaliteit en het platform met mij zijn meegegroeid.
  Sanne Janssen
  Leef Vitaal
 • Het maakt mijn leven zoveel makkelijker, ik wou dat ik dit had toen ik mijn bedrijf begon! Het is echt een aanzienlijke tijdsbesparing en werkt heel plezierig.
  Geert Brouwer
  Digital Builders
 • facturatie-software-klant
  De software ziet er strak uit en is heel goed ontworpen. De facturering die online betalingen accepteert en ook de kosten bijhoudt is heel eenvoudig in gebruik.
  Patrick van den Berg
  Berg Consultancy

Aan de slag met onze software

Onze boekhouding software heeft diverse opties en functies. Je kunt snel een creditfactuur maken en pakbonnen, offertes, facturen of betalingsherinneringen opstellen. Bekijk ook urenregistratie software functie, erg handig!

parallax background