This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.

De voordelen van online facturatie software

voordelen van online facturatie software

De voordelen van online facturatie software. In dit digitale tijdperk worden technologieën ontwikkeld om tijd en geld te besparen. Voor veel bedrijven is dat o.a. het gebruiken van facturatie software. Facturatie Office is een voorbeeld daarvan, een alles-in-een boekhoudprogramma dat de oude manier van factureren volledig vervangt. Het maakt factureren geen tijdrovende klus meer. Als je zelf denkt aan het implementeren van een online facturatie software zoals Facturatie Office, denk dan aan de volgende voordelen.

Het versturen van facturen scheelt geld

Vroeger betekende het versturen van een factuur dat je het moest e-mailen of faxen naar de klant. Vervolgens moest je nog aan de klant vragen of ze de factuur hadden ontvangen. Met Facturatie Office bespaar je tijd en geld, omdat alles digitaal is geautomatiseerd. Je betaald niet meer voor papier, enveloppen en postzegels. Je kunt zelfs zien of een verstuurde e-mail is geopend, erg handig!

Sneller betaald worden

De oude manier van factureren kost niet alleen geld, maar neemt ook meer tijd in beslag. Er kunnen makkelijk een paar weken passeren, voor een factuur uiteindelijk bij je terug is gekomen. Met online facturatie kunnen klanten direct het geld digitaal overmaken. Als ondernemer kan dat een hoop stres en spanning wegnemen als je op tijd betaald wordt.

Verbeteren van klantrelaties

Het is belangrijk om een goede CRM strategie te hebben, zodat nieuwe klanten blijvende klanten worden. Met Facturatie Office houdt je makkelijk alle klanten bij vanaf je computer. Het elimineert facturatie fouten en zorgt ervoor dat je een duurzame relatie opbouwt met je klanten.

Je houdt al je facturen georganiseerd op een plek

Vroeger hield je al je facturen bij in een fysieke map. Soms moest je al deze mappen door om een oude factuur boven water te halen. Met digitale facturatie kun je makkelijk alle facturen vanaf je computer bekijken. Zowel betaalde als onbetaalde facturen kun je voor elke klant bijhouden op dezelfde online locatie.

Goed voor het milieu

Het gebruiken van Facturatie Office is niet alleen goed voor je onderneming, maar ok goed voor het milieu. Het scheelt kilo's papier per jaar dat je moet aanschaffen om al je facturen te versturen. Het is een makkelijke manier om op een positieve manier terug te geven aan het milieu. Een manier die ook de efficiency van je business verbeterd. Win win!

parallax background

Facturatie Office Blog

Nieuws en tips van de alles-in-een facturatie en boekhouding software