This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.

Een leveringsbon maken en versturen met Facturatie Office

een leveringsbon maken

Een leveringsbon maken is gratis met Facturatie Office

Een leveringsbon, wat is het nou eigenlijk?

Wanneer je als ondernemer in goederen handelt moet je naast facturen ook vaak leveringsbonnen meesturen. Het is in de volksmond hetzelfde als een pakbon. Het is een omschrijving van de inhoud van goederen die worden verzonden en geleverd. Het is meer dan alleen een orderlijst, omdat het ook informatie bevat over de afzender en aanwezige materialen of producten. Wat betreft je administratie wil je de ontvangen leveringsbonnen ook bewaren, omdat het onderdeel is van je boekhouding.

Een leveringsbon maken en versturen doe je makkelijk en snel met de Facturatie Office. Probeer het vandaag; gratis.Hoe maak ik een leveringsbon?

Met de factuurprogramma van Facturatie Office kan je met één klik een leveringsbon maken van een bestaande factuur of orderbevestiging. Zo bespaar je veel tijd en profiteer je van het voordeel van al je administratie binnen één krachtige systeem. Je kan natuurlijk ook een pakbon maken door zelf producten toe te voegen uit je productdatabase of gewoon per regel een eigen productbeschrijving toevoegen. Verschillende opmaak sjablonen staan tot je beschikking in de software voor een professionele uitstraling. Voeg nog je eigen logo toe om de opmaak van je leveringsbon compleet te maken. Vervolgens uitprinten of per email versturen naar de klant als PDF document.

Bekijk onderstaande video waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe je gratis een leveringsbon kunt maken:

Bekijk ons leveringsbon voorbeeld

Hieronder vind je een voorbeeld voor een leveringsbon. Dit is een standaard template die voldoet aan alle eisen die in Facturatie Office gemaakt kan worden in een handomdraai. Je kunt zelfs een inleidende en afsluitende tekst toevoegen aan het document.Wil je de leveringsbon beter bekijken? Klik dan op onderstaande link om deze te downloaden als PDF bestand.

Download hier een voorbeeld leveringsbon in PDF
Een leveringsbon maken en versturen met Facturatie Office

Voorbeeld leveringsbon document

De voordelen van een online boekhoudprogramma voor het maken van leveringsbonnen

Met een gratis boekhoudprogramma kun je eenvoudig alle documenten aanmaken die je nodig hebt. Denk aan leveringsbonnen, facturen, offertes, creditnota’s en betalingsherinneringen. Je kunt ook makkelijk je projecten en uren registreren en bijhouden, zodat je je gehele administratie op dezelfde plek online kunt organiseren. Hieronder vind je nog een paar voorbeelden voor het maken van online leveringsbonnen.

  • Het is gratis!
  • Geen print- en papierkosten
  • Geen zoekwerk
  • Het scheelt tijd
  • Al je administratie op dezelfde plek georganiseerd
parallax background

Facturatie Office Blog

Nieuws en tips van de alles-in-een facturatie en boekhouding software