Een leveringsbon maken en versturen, Facturatie Office!

Een leveringsbon, wat is het nou eigenlijk?

Wanneer je als ondernemer in goederen handelt moet je naast facturen ook vaak leveringsbonnen meesturen. Het is in de volksmond hetzelfde als een pakbon. Het is een omschrijving van de inhoud van goederen die worden verzonden en geleverd. Het is meer dan alleen een orderlijst, omdat het ook informatie bevat over de afzender en aanwezige materialen of producten. Wat betreft je administratie wil je de ontvangen leveringsbonnen ook bewaren, omdat het onderdeel is van de factuur.

Bekijk onderstaande video waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe je gratis een leveringsbon kunt maken:

Bekijk ons leveringsbon voorbeeld

Hieronder vind je een voorbeeld voor een leveringsbon. Dit is een standaard template die voldoet aan alle eisen die in Facturatie Office gemaakt kan worden in een handomdraai. Je kunt zelfs een inleidende en afsluitende tekst toevoegen aan het document.

Wil je de leveringsbon beter bekijken? Klik dan op onderstaande link om deze te downloaden als PDF bestand.

Download hier een voorbeeld leveringsbon in PDF

De voordelen van een online boekhouprogramma met het maken van leveringsbonnen

Met een gratis boekhoudprogramma kun je eenvoudig alle documenten aanmaken die je nodig hebt. Denk aan leveringsbonnen, facturen, offertes, creditnota’s en betalingsherinneringen. Je kunt ook makkelijk je projecten en uren registreren en bijhouden, zodat je je gehele administratie op dezelfde plek online kunt organiseren. Hieronder vind je nog een paar voorbeelden voor het maken van online leveringsbonnen.

  • Het is gratis!
  • Geen print- en papierkosten
  • Geen zoekwerk
  • Het scheelt tijd
  • Al je administratie op dezelfde plek georganiseerd
Ontdek Facturatie Office en start vandaag nog!
parallax background