Facturen en offertes

Je hele facturatieproces overzichtelijk georganiseerd en geautomatiseerd. Aangepast naar je eigen huisstijl maak je gemakkelijk offertes en facturen, maar ook orderbevestigingen, pakbonnen, creditnota's en herinneringen.

Ontdek onze software

Alle functies die een ondernemer nodig heeft

Eenvoudige facturatie

Je hele facturatieproces overzichtelijk georganiseerd en geautomatiseerd. Aangepast naar je eigen huisstijl maak je gemakkelijk offertes en facturen, maar ook orderbevestigingen, pakbonnen, creditnota's en herinneringen.

Bekijk facturatie demo video

Offertes

Een duidelijke offerte maken kost tijd, maar is essentieel voor nieuwe inkomsten voor je bedrijf. Dankzij Facturatie Office zijn je offertes zo gemaakt en zien ze er overzichtelijk en professioneel uit. Je hebt ook een helder overzicht van alle gewonnen of verloren offertes en je wordt op de hoogte gebracht als er een offerte opgevolgd moet worden. Zo kun je in Facturatie Office ook een creditnota maken of een factuur maken.

Eigen huisstijl

Je factuur, creditnota, offerte of pakbon is het visitekaartje van je bedrijf. Met Facturatie Office heb je een ruim assortiment stijlsjablonen en opmaakfuncties tot je beschikking. Zo kan je met je eigen logo en in je eigen herkenbare huisstijl communiceren met de klant en straal je professionaliteit uit.

Stuur facturen direct per e-mail

Verstuur je facturen direct als PDF-bestand. Voeg eventuele bijlagen toe of stuur een kopie naar je eigen (of een ander) e-mailadres. Daarnaast kun je makkelijk alle e-mailsjablonen aanpassen naar je eigen smaak.

Facturen met online betaalfunctie

Met de ‘betaal nu’-knop in je factuur maak je het betalen makkelijker voor de klant. En daardoor word je zelf ook sneller betaald. Je klanten kunnen direct online betalen als ze een factuur ontvangen. Daarnaast kan de klant zelf de betaalwijze kiezen: PayPal, iDeal of Credit Card.

Periodieke facturen

Bespaar nog meer tijd met de automatische periodieke facturen. Je kunt de cyclus op wekelijks, maandelijks of jaarlijks zetten, waarna de klant automatisch wordt gefactureerd over het gekozen tijdsvak. Alles geautomatiseerd met één druk op de knop.

Automatische betalingsherinneringen

Een openstaande factuur, die niet op tijd betaald is? Met Facturatie Office stel je makkelijk betalingsherinneringen in en zie je welke klanten achterlopen op de betalingen. Met een automatische betalingsherinnering worden ze hierop geattendeerd, en blijf jij op de hoogte van de betaalstatus. Bekijk hier ons voorbeeld betalingsherinnering.

Multi valuta ondersteuning

Factureren in euro, dollar, pond en elke andere valuta. Onze software berekent automatisch de huidige wisselkoers.

Meertalige ondersteuning

Facturatie Office is, met al haar functies, de ideale facturatie-oplossing voor het (inter)nationale bedrijfsleven. De administratie software is beschikbaar in veel verschillende talen met lokale ondersteuning, maar facturen zijn ook te versturen in de taal van jouw voorkeur. Spreek alle talen met Facturatie Office!

"Geweldig programma! Prettig, eenvoudig en superhandig. Zeker een aanrader."

Rob | Consultant Online Marketing
Beoordeling: UITSTEKEND
factuurprogramma beoordeling
5.0 Sterren

Gebruiksvriendelijkheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Functionaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Prijs/Kwaliteit:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid
Betrouwbaarheid:
factuurprogramma gebruiksvriendelijkheid